Iulius Service

Service aer conditionat auto constanta


Iulius Service, este, de cativa ani, un important reparator de instalatii de aer conditionat din Constanta, in domeniul auto fiind utila experienta dobandita in ultimii 14 ani de activitate.

Inlocuim compresoare de aer conditionat frecvent, si trebuie sa stiti ca simpla inlocuire nu reprezinta solutia pentru reabilitarea functiei de racire in habitatul automobilului pe timpul sezonului cald.

De ce? Pentru ca inlocuirea compresorul defect, fara curatarea instalatiei si eliminarea particulelor metalice, duce inevitabil la o noua avarie a compresorului, de cele mai multe ori, in primele 30 de zile de functionare, din experienta noastra.

Reziduurile metalice din tubulatura de freon, apar din cauza spargerii pistoanelor de aluminiu, sau din cauza uzarii "segmentilor" tip o-ringuri de teflon, mai rar din cauza rulmentilor axiali interiori distrusi, astfel se produce span metalic (resturi, aschii de metal), imprastiat in sistemul de a/c, in conductele in care se afla freon R134-A.

Curatarea instalatiei de reziduuri, presupune si inlocuirea filtrului de freon (desicant cu silicagel), uneori a evaporatorului din habitat, sau a radiatorului de a/c (numit condensor de freon), ca urmare costurile nu sunt mici, de cele mai multe ori depasind 1,000 lei.

Garantia compresorului, care in mod normal trebuie sa fie de 24 de luni, nu se mai acorda de catre furnizorii de piese de schimb, fara documentatie de service (deviz, factura) care sa confirme curatarea reziduurilor metalice.

 

1718777745