Iulius Service

Sudura in aluminiu radiatoare ac conducte freon


Aveti probleme cu instalatia de aer conditionat auto? Afara este cald, este vara, si in interiorul masinii este si mai cald, ventilatia nu face fata, si compresorul de aer conditionat nu functioneaza?

Stim ca este una dintre cele mai neplacute situatii in care va puteti afla, caldura este insuportabila si confortul visat al masinii dumneavoastra se reduce semnificativ.

Probabil ca reveniti la acelasi atelier auto de mai multe ori pe an sa remediati problema, dar in afara de reincarcarea cu freon R134-a in instalatia de clima, care costa intre 150 si 250 RON,  instalatia de aer conditionat cedeaza din nou, problema se repeta la fiecare saptamana sau luna, astfel ca banii cheltuiti de fiecare data sunt o investitie inutila, sunt bani pierduti.

Ce trebuie sa stiti? Incarcand freon, fara sa identificati cauza pierderii acestuia, fara sa gasiti fisura din conducta sau gaura din radiatorul de clima, care cateodata nu este mai mare decat un por, cat varful de ac, pierdeti timp si bani.

Noi garantam gasirea tevii fisurate sau porului din radiator, si izolam pierderea, prin sudarea in aluminiu, cu aparatura performanta de sudare, fara autogen, rezultatul fiind o sudura sigura si frumoasa ca aspect.

Pretul sudurii unei conducte este intre 50 - 150 RON, iar pretul unei suduri de radiator de clima este de 100-200 RON in functie de volumul de munca si dificultatea operatiei.  Va garantam 2 ani elementul sudat, si garantam reumplerea cu freon daca pierderea se repeta din cauza unei suduri incorect executate.

Seful de service va asteapta apelul la telefon 0726.675.020 pentru detalii despre programare, pret, si operatiile conexe sudarii (constatare, demontare, reumplere, testare)

1712917997