Iulius Service

Reparatii calculatoare auto in constanta


In atelierul nostru se pot repara calculatoare auto afectate de defectiuni fizice (lovite, inundate, neetanse, cu pini rupti) cu defecte de tip electric (cu punti intrerupte pe placa, cu scurt-circuite, cu piese electrice defecte, microrelee, procesoare, EEPROM, condensatoare, rezistori, diode, tranzistori etc), sau defecte tip software (resoftari, recodari, initializari sau alinieri de calculatoare, reconfigurari, retrofit-uri, adaptari, sincronizari, rescriere parametri sau remapari).

Volumul mare de lucru si nevoia de piese de schimb de calitate, cu proprietati speciale pentru domeniul auto (temperatura, vibratii, umezeala, socuri) ne face sa fim selectivi, in sensul ca doar unele lucrari sunt eligibile, in functie de pretul pieselor si manoperei, cat si de posibilitatea de a acorda garantie de minim 6 luni.

Pentru a avea o reparatie de calitate, trebuie sa stabilim o intalnire in care sa privim din toate punctele de vedere reparatia respectiva. De multe ori, vom trage concluzia, probabil, ca in loc de a repara un calculator, este mai ieftin si eficient sa achizitionati un calculator second hand pe care sa il reprogramam (sa ii rescriem softul, si sa il aliniem cu celelalte calculatoare, din reteaua multiplex)

Diagnoza sistemelor electronice si a calculatoarelor de procese mecanice se face de catre colegul nostru Billy.

Colaboram cu un profesionist cunoscut in domeniu, pentru cazurile mai grave, pe care multi dintre dvs il cunosc, Dl. Fedea, care are o experienta de peste 30 de ani in domeniul electronicii, acum cunoscut ca profesionit in domeniul electronicii auto.

1708633110