Iulius Service

Resoftare remapare chiptuning ecotuning


Printre numeroasele operatiuni efectuate de noi, se numara diagnoza auto computerizata, unde se citesc codurile de defect, se reseteaza memoria de erori, se interpreteaza parametrii in timp real (admisie, injectie, aprindere, distributie, recirculare gaze egr, filtre de particule etc), se adapteaza elementele inlocuite (egr, clapete admisie, injectoare, debitmetre, senzori), citire km reali etc

Iulius Auto Service efectueaza operatiuni de: Chip Tuning, Resoftari de Putere, EcoTuning, Activari de Functii, Codari.

Toate operatiunile sunt efectuate de personal autorizat, cu experienta in domeniul tehnic. Aparatura folosita de catre noi este de ultima ora, utilizand diverse interfete multimarca, dar si interfete dedicate pentru gama : Alfa romeo, Audi, Bmw, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Volkswagen.

Chiptuning, resoftari de putere, remapari, rescrieri au de fapt acelasi rezultat: modificarea valorilor de functionare ale motorului in vederea optimizarii acestora.

De ce este necesara o resoftare? Producatorii de masini efectueaza softurile standard pentru a putea fi utilizate masinile de catre toata piata de consumatori. Softurile efectuate de noi sunt adaptate in functie de stilul de condus si de cerintele clientilor nostrii.

Modificarile respecta limitele permise de constructor si nu afecteaza bunul mers al autovehiculelor. Inaintea unei resoftari se efectueaza o diagnoza detaliata unde se verifica starea initiala a motorului. In baza acestei diagnoze se alege varianta de soft optima pentru autovehicul.

Prin aceste modificari se poate optimiza consumul de carburant cu 10-20% (ECOTUNING), CHIPTUNING (crestere de putere si cuplu intre 10-35% in functie de tipul de motor Aspirat/Turbo)

Fila originala a masinii se salveaza de catre noi si se poate reinstala gratuit la solicitarea clientului

1716515006