Iulius Service

Reparatii si diagnoza turbine auto in constanta


In Constanta exista un singur laborator de reparatii turbine, cu care colaboram, si la care gasiti rezolvarea problemelor care tin de turbine, cum ar fi curatarea geometriei variabile sau inlocuirea elementelor in miscare, adica reconditionarea turbinei. Dar pana la acest laborator, turbina trebuie evaluata si trebuie determinat gradul de uzura, pentru a sti care este momentul optim de la care se poate vorbi de o necesitate imediata de a reconditiona turbina, in scopul evitarii cheltuielilor exagerate legate de acest subansamblu. 

Noi in atelierul Iulius Service avem posibilitatea de a studia cum se comporta turbocompresorul de pe masina dvs, in care zgomotul, capacitatea de a genera suprapresiune, rapiditatea cu care turbina este angajata si produce presiune de aer, consumul de ulei, lipsa ungerii, ruperea axului, blocarea geometriei variabile sau a clapetei divertoare, puterea generata in dynotest, sincronizarea presiunii si a debitului de aer, functionarea electrica si pneumatica a electrovalvulelor de comanda, pierderile de aer pe intercooler, si alte tipuri de teste, bine facute, ne permit sa stim in mod cert daca turbina este cauza diferitelor defectiuni pe care masina dvs le prezinta.

Pretul acestei diagnoze, chiar daca este complexa, nu este mai mare de 70 RON, pe cand pretul reconditionarii propriu zise in laboratorul partenerului incepe cu 500 RON pentru o curatare a geometriei, si ajunge la 2500 RON pentru o reconditionare completa. garantata 12 luni. Deci e mult mai simplu sa incepem cu o diagnoza, de ce nu azi, pentru a afla ce trebuie sa stii despre turbina ta.

Suna la 0722.303.140 (Gigi) pentru programare.

1716514214