Iulius Service

Diagnoza injectoare pompe duze vag


In cazul injectoarelor pompe duze, de la producatorii germani Volkswagen, Audi, pana in prezent, nu am reusit sa reparam, nici noi, nici alte ateliere din Constanta, din cate stiu nici in Bucuresti, cu piese noi, pentru ca acestea nu sunt livrabile. 

Ce am reusit sa facem, este sa demontam si sa remontam injectoarele inlocuind piesele defecte (arc, corp, tachet) cu piese de la alte injectoare second hand. Dar cum piata second hand ofera injectoare pompe duze la preturi rezonabile (100-150 Euro) si in general fara surprize (nu se strica prea des, sunt destul de fiabile), nu suntem solicitati sa reparam injectoarele, ci doar sa le inlocuim cu cele second hand.

A le inlocui nu este o problema, dar a determina cauzele pentru care se strica, sau a efectua o diagnoza corecta, pentru a afla care este injectorul defect, sau implicatiile pe care le au elementele conexe (cablajul injectorului, uzura axei cu came, calitatea uleiului si presiunea in sistemul de ungere), sau a regla sau calibra injectoarele dupa reparatie este alta poveste. 

Noi, in atelierul mecanic, asiguram diagnoza gratuita pentru clientii  nostri, cu grafic de calibrare la 800, 1200 si 1500 rpm, evaluam, problemele de conexiune cablaj injectoare si verificam uzura axei cu came cu comparatorul, eliminam in final dupa reglare zgomotul de la injectoare, pentru 100-150 RON per injector, asiguram manopera de inlocuire cu garantie manopera 24 luni. 

Injectoarele second le procura clientul pentru ca noi nu aducem decat injectoare noi, dar va punem la dispozitie contacte utile pentru procurarea acestora in Constanta.

1718777843