Iulius Service

Reparatii cutii viteza manuale constanta


Reparatiile cutiilor de viteza manuale, in majoritatea cazurilor, consta in identificarea pieselor uzate (inele sincroane, rulmenti cu ace, pinioane) si inlocuirea lor cu piese noi; uneori, zgomotele din cutie sunt un indiciu ca parti din piesele uzate s-au desprins si sunt antrenate in miscare de uleiul din cutia de viteza, existand risc imediat de afectare a integritatii corpului carcasei cutiei de viteza prin blocarea resturilor metalice intre pinioane, cu urmari catastrofale pentru carcasa care de obicei se sparge sau cel putin se fisureaza, permitand uleiului sa se scurga in exteriorul cutiei de viteza, neplacut si costisitor pentru proprietarul automobilului.

Un numar semnificativ de clienti aleg solutia inlocuirii cutiei de viteza cu alta echivalenta, second hand, din ratiuni financiare. Alegerea este una corecta, atunci cand preturile elementelor deteriorate pot depasi 3000 - 5000 RON, pentru ca preturile pe piata second hand, se opresc in zona 350-500 Euro, pentru o cutie de viteza verificata si garantata conform legii, 6 luni; totusi, in majoritatea lor, furnizorii nu respecta aceasta garantie, pentru ca vanzarile de piese second hand au caracter ocazional, si riscul este asumat de catre client, de obicei, din experienta noastra de pana acum.

In orice caz, reparatii de cutii manuale se fac, nu sunt probleme, avem buni mecanici in atelier care au o experienta bogata in acest tip de reparatii, cum ar fi Iulica Cernea, cu peste 25 ani de experienta, cunoscut multor constanteni pentru calitatea si complexitatea reparatiilor sale, pe care il recomand inca o data tuturor. Reparam orice cutie de viteza manuala, indiferent de an sau model. Sunati la telefon 0722.303.140 pentru consultanta sau programare. 

Costul cu manopera al unei reparatii de cutie manuala este intre 950-1200 lei fara TVA pentru cutiile cu 5 trepte, 1200-1500 lei fara TVA pentru cutiile cu 6 trepte

 

1718780221