Iulius Service

Reconditionare pompe injectoare constanta


Pretul de manopera pentru reconditionarea unui injector delphi de Logan de exemplu este de 50 lei fara TVA. Se adauga piese de 350 lei.

Pentru injectoare Bosch de Opel Astrah de exemplu, manopera este 250 lei fara TVA. Piesa care se schimba de obicei, supapa de retur costa 150 lei. Pulverizatorul (diuza) costa 260 lei.

Pretul de inlocuire a unei garnituri de pompa de inalta presiune Bosch este 400 lei fara TVA. Garnitura costa in jur de 100 lei.

Pentru reparatia unei pompe de inalta presiune Delphi de Logan, Focus, Renault, este de 450 lei fara TVA la care se adauga piese in valoare de 500-600 lei fara TVA. 

Reconditionarea pompei de injectie Bosch VP simpla costa 400 lei, Bosch VP44, VP29 etc costa 1200 sau 1600 lei fara TVA.

Cum procedam? Noi, Iulius Service, testam in atelierul mecanic, pompele sau injectoarele de pe masina dvs, montate pe masina, si ne dam seama, in functie de codurile de eroare sau parametrii masurati (debitul pompei, avansul pompei avansul injectorului de referinta, corectiile de debit ale injectoarelor, presiunea combustibilului de pe rampa, deschiderea regulatorului de presiune de pe rampa, sau alte masuratori cum ar fi pierderile de pe retur ale injectoarelor, etc) asadar spuneam ne dam seama daca masina prezinta simptomele alimentarii defectuoase cu carburant. Dupa ce ii prezentam clientului situatia si estimam costurile, decidem impreuna cu clientul sa reconditionam injectoarele sau pompa dupa testarea la banc. 

Din experienta de mai mult de 2 ani, toate injectoarele sau pompele reconditionate in parteneriat cu cei de la Tehno Diesel au rezistat fara probleme, deci au trecut testul timpului, asa ca, daca se asigura reparatie buna si curatare temeinica a sistemului de alimentare cu carburant, la Service Iulius din Constanta, plus reconditionarea de calitate a componentelor sistemului de injectie, aveti motor diesel cu pornire usoara iarna si drum lung fara emotii, in siguranta, alaturi de cei dragi, oricand si oriunde.

1718781076