Iulius Service

Reconditionare pompe injectoare constanta


Multi dintre dumneavoastra ii cunoasteti pe partenerii nostri din de la SC Tehno Diesel SRL din Lumina, echipa de reparatori pompe si injectoare Bosch sau Delphi, condusi de domnul inginer Sandu (Tel. 0729.981.220) pe care personal il respect, pentru calitatea investitiei realizata in domeniul intretinerii sistemelor de injectie diesel, dar il si felicit pentru calitatea colegilor din colectivul pe care il conduce, d-nul Iani, Nicu.

Cum procedam? Noi, Iulius Service, testam in atelierul mecanic, pompele sau injectoarele de pe masina dvs, montate pe masina, si ne dam seama, in functie de codurile de eroare sau parametrii masurati (debitul pompei, avansul pompei avansul injectorului de referinta, corectiile de debit ale injectoarelor, presiunea combustibilului de pe rampa, deschiderea regulatorului de presiune de pe rampa, sau alte masuratori cum ar fi pierderile de pe retur ale injectoarelor, etc) asadar spuneam ne dam seama daca masina prezinta simptomele alimentarii defectuoase cu carburant. Dupa ce ii prezentam clientului situatia si estimam costurile, decidem impreuna cu clientul sa ducem injectoarele sau pompa la testat si eventual reconditionat. 

Din experienta de mai mult de 2 ani, toate injectoarele sau pompele reconditionate in parteneriat cu cei de la Tehno Diesel au rezistat fara probleme, deci au trecut testul timpului, asa ca, daca se asigura reparatie buna si curatare temeinica a sistemului de alimentare cu carburant, la Service Iulius din Constanta, plus reconditionarea de calitate la Tehno Diesel din Lumina, aveti motor diesel cu pornire usoara iarna si drum lung fara emotii, in siguranta, alaturi de cei dragi, oricand si oriunde.

1561029262